BASIN Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürlüğü'nün, Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi ortaklığında 'İletişim, Başarı ve Motivasyon' konularını içeren proje kapsamında ilk eğitim, 22 Şubat saat 15.00'te Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

'İletişim, Başarı ve Motivasyon' başlığı altında düzenlenecek eğitimlerin ilk haftasında kişisel gelişim ve beden dili gibi konularda yazdığı kitaplar ve verdiği konferanslarla tanınan liderlik ve iletişim uzmanı, yönetim danışmanı Ahmet Şerif İzgören, 'At Şu Adımı' konulu semineri sunacak.

Antalya Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Esen Diler, söz konusu eğitim programına katılmak isteyenlerin Antalya Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğünün 248 33 13 veya 248 80 48 numaralı telefonlarından ve e-posta adresinden ([email protected]) bilgi alabileceğini kaydetti.

Ahmet Şerif İzgören, 'Süpermen Türk Olsaydı Pelerinini Annesi Bağlardı', '40'ının da Kulpu Kırık 40 Türk', 'Küçük Beyaz Uğur Böceği', 'Hıdır Kişisel Gelişiyor', 'Avucunuzdaki Kelebek', 'Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır', 'Geleceğin Organizasyonunu Yaratmak', 'İş Yaşamında 100 Kanguru' gibi kitaplarıyla da tanınıyor. (FOTOĞRAFLI)