İŞÇİ Partisi (İP) Gazipaşa Belediye Başkan adayı Ahmet Yılmaz, "Bizim belediyemiz müteahhitlik, emlakçılık yapmayacak" dedi.

İşçi Partisi Gazipaşa İlçe Örgütü, öğretmenevinde düzenlenen toplantıyla Gazipaşa belediye başkan adayını tanıttı. Toplantıya İP İl Başkanı Yalçın Armen, İP İlçe Başkanı Ziya Değirmenci ve çok sayıda partili katıldı. İP Gazipaşa İlçe Başkanı Ziya Değirmenci, "AKP'nin yerel seçimlerde alacakları her belediyenin sorumlusu, güç birliğini reddeden CHP ve MHP yönetimleri olacaktır" dedi. Değirmenci, partisi olarak Atatürk'ün iktidarını kurmak amacıyla güç birliği çağrılarını her ortamda yüksek sesle ve ısrarla dile getirdiklerini belirtti.

'BELEDİYE EMLAK OFİSİ GİBİ ÇALIŞIYOR'

Belediye Başkan adayı Ahmet Yılmaz ise yerelde iktidar olan CHP'li Gazipaşa Belediyesini eleştirdi. 'Sosyal Belediyecilik' vurgusu yapan Ahmet Yılmaz, "Artık klasik belediyecilik anlayışı geride kalmalı. Sosyal belediyecilik anlayışını gündeme getirmeliyiz" dedi. Yılmaz, CHP'nin 20 yıldan bu yana Gazipaşa'da iktidarda olduğunu fakat bu süre içerisinde Gazipaşa'nın iyi yönetilmediğini ifade etti.

PROJELERİNİ ANLATTI

CHP'li belediyenin Gazipaşa'nın sorunlarını çözmek yerine yeni sorunlar yarattığını savunan Yılmaz, "Belediye sorun çözen değil, sorun yaratan bir yönetim haline geldi. Ruhsat satan, iş takipçiliği yapan, alım satım işleri yürüten bir işletme gibi çalıştı. Bizim belediyemiz, müteahhitlik yapmayacak, emlakçılık yapmayacak. Gazipaşa'nın toplam ekonomisiyle ilgili projeler üreteceğiz. Tarımı canlandıran projeler üzerinde çalışmalar yapacağız. Küçük esnafı koruyan geliştiren projeler üzerinde çalışacağız. Rantçı değil halkçı belediye diyoruz" dedi.

İP İl Başkanı Yalçın Armen ise "Para merkezli değil, insan merkezli bir belediyecilik için yolumuz aslanlı yol, parolamız çoban yıldızı, İşçi Partisi'dir" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)