UŞAK Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan sanayici ve işadamları, kurdukları Uşak Organize Sanayi Bölgeleri ve İşadamları Derneği’nde (OSBİAD) oluşturdukları komisyonlarla kentin büyüyerek güçlenmesine ve ilerlemesine katkı sağlayacak.
Uşak’ta bir ay önce kurulan Uşak Organize Sanayi Bölgeleri ve İş Adamları Derneği ilk yönetim kurulu toplantısını Dülgeroğlu Otel’de yaptı. Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, Uşak sanayicilerinin birlik, beraberlik ve dayanışmalarını güçlendirmek amacıyla dernek kurduklarını dile getirdi. Yıldırım, “İş ve kültür gezisi, offroad, futbol ve yüzme komisyonları oluşturuldu. Derneğimiz bünyesindeki komisyonların hazırlayacağı etkinliklerle sosyal, kültürel ve ekonomik faaliyetler yürütülecek. Amacımız ilimizin büyümesine, güçlenmesine ve ilerlemesine katkı sağlamak” dedi.
Uşak sanayicisi ve işadamlarının kentin daha iyi yerlere gelebilmesi için çalıştığına dikkat çeken Ali Yıldırım, OSBİAD tarafından gerçekleştirilecek etkinlikleri yürütecek faaliyet komisyonlarının oluşturulduğunu kaydetti.
Yavuz KUŞDEMİR / UŞAK, ()
FOTOĞRAF