AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya, kaçak yapıların olduğu mahallelerde evlerin yıkılacağı yönünde duyumlar aldığını belirterek, “Bizde Allah korkusu var. Kimsenin ahını almayız. Sizlerin istediği işleri yaparız. Tüm kesimlerin desteğini almadan hiçbir işe girmeyiz” dedi.
AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya, Doğanlar Mahallesi’nde kahvehane sohbeti yaptı. Kaya, kaçak yapılaşmanın yoğun olduğu mahallerdeki vatandaşların, “Evleriniz elinizden alınıp, yıkılacak” şeklinde korkutulduğunu öne sürerek, “Böyle bir şey yok. Kanunun belediyelere verdiği üçte iki uzlaşma yetkisi değil, o bölgenin yüzde yüzü ittifak sağlamadığı sürece biz o işin içinde olmayız. Bizde Allah korkusu var. Kimsenin ahını almayız. Sizlerin istediği işleri yaparız. Tüm kesimlerin desteğini almadan hiçbir işe girmeyiz. Bunu açık söylüyorum. Biz kimsenin yuvasını yıkmaya gelmiyoruz. Biz hizmete susamış bu mahalleleri belediyecilikle tanıştırmaya talibiz” dedi.
İlhan Kaya, Doğanlar’da, Naldöken’de, Çamdibi’nde bir pazaryeri olduğunu belirterek, atıl durumda kalan bu mahalleleri geliştireceklerini söyledi.
İZMİR, ()
FOTOĞRAF