ANTALYALI ikizler Selin ve Selen Çakmak, deniz seviyesinden 2365 metre yükseklikteki Olimpos (Tahtalı) Dağı'nın zirvesinde 17'nci doğum günlerini kutladı.

Antalya Muratpaşa Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi olan Selin ve Selen kardeşler, aile ve yakın arkadaşlarının katıldığı kutlamayı Tahtalı zirvesinde gerçekleştirdikleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Karlar üzerinde kesilen yaş günü pastasıyla fotoğraf çektirip kutlamaları kabul eden ikizler, "Hafta sonu doğum günümüzü zirvede sevdiklerimizle birlikte kutladık. Bu bizim olduğu kadar yanımızda olup mutlu günümüze tanıklık eden yakınlarımız için de unutulmaz bir gün oldu. Fotoğraflardan görüp büyülendiğimiz zirveyi yakından görüp doğa olaylarına yakından tanıklık etmek bizleri çok mutlu etti. Doğum günümüzde eşlik ederek bizleri yalnız bırakmayan arkadaş ve yakınlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Okuldaki başarılarının yanı sıra milli cimnastikçi de olan Selin Çakmak, “Ben aynı zamanda Antalya Gençlik Spor Kulübü sporcusuyum. 5 yaşından beri ritmik cimnastik yapıyorum. Yurt dışında birçok müsabakada ülkemi temsil ettim. Birçok madalya aldım. Kardeşim Selen daha çok sanata ilgi duyuyor. Ben ise spor aşığıyım"diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)