İZMİR’in Bornova İlçesi’nde, İzmir Iğdırlılar Derneği öncülüğünde, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na destek toplantısı düzenledi. Burada konuşan Başkan Kocaoğlu, “Sizlerden bir tek şey istiyorum, adaylar içinde en namuslu kimi biliyorsanız ona oy verin” dedi.
Bornova İlçesi’ndeki Çamdibi Kapalı Pazaryeri’nde, bugün saat 14.00’te İzmir Iğdırlılar Derneği tarafından Başkan Aziz Kocaoğlu’na destek toplantısı düzenlendi. Toplantıya, CHP İzmir Milletvekilleri, Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu ile Hülya Güven, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Dernek Başkanı Gürsel Özdemir, belediye başkanları ve belediye başkan adayları katıldı. Dernek Başkanı Özdemir, “Başkan Aziz Kocaoğlu’nu, dik duruşu, inancı, yüreği, cesareti ve özverisi nedeniyle destekliyoruz” dedi. Konuşmasının son bölümünde Özdemir, Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı olmayan beş Ehlibeyt camiden birinin Başkan Kocaoğlu’nun desteğiyle ihtiyaçlarının karşılandığını diğerlerine de aynı desteği beklediklerini belirtti.
“EN NAMUSLU KİMİ BİLİYORSANIZ ONA OY VERİN”
Kente hizmet istediklerini kaydeden Başkan Kocaoğlu, “Geçmişte hangi partiye oy verdiyseniz hayırlı olsun. Bu seçimlerde de kime oy verecekseniz hayırlı olsun. Yalnız, sizlerden bir tek şey istiyorum, adaylar içinde en namuslu kimi biliyorsanız ona oy verin. Namuslu insanlara oy verin ki ülkenin geleceği kurtulsun, ülke kaynaklarıyla ülke kalkınsın, dış politikada da onurumuzla, şerefimizle, ayakta duralım, memleketin, çoluk çocuğun hakkı ülkenin serveti tükenmesin, kişilerin, yandaşların, akrabaların, eşlerin dostların cebine girmesin. Bugün, 2.5 yıl önce isteğim “Adalet' herkese lazım oldu. Bugün de “Adalet' istiyorum, hukuk devleti istiyorum. Adalet için hukuk devleti için malımızın mülkümüzün korunması için namuslu ellerde yönetilmek istiyoruz. Yerel seçim bunun ilki, buradan alacağımız güçle 2014’teki iki seçimi de kazanıp İzmir’den Kurtuluş Savaşı başlatmak zorundayız. 30 Mart akşamı, zaferde buluşmak umuduyla. Bu arada camilerin eksiklerini gidereceğiz, uygun arsa bulduğumuzma yeni bir cami için söz veriyoruz, bir de kabristan durumu var onu da en kısa zamanda gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
FOTOĞRAF