MANAVGAT Belediyesi tarafından yaptırılan İbrahim Sözen Gençlik Merkezi, törenle hizmete açıldı.
Manavgat Belediyesi tarafından yaptırılan Çetin Emeç Caddesi'nde yaptırılan İbrahim Sözen Gençlik Merkezi hizmete açıldı. Açılışa CHP Grup Başkan Vekili Emine Ülker Tarhan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yerel sanatçı Hasan Kurt konseriyle başlayan açılış töreni çeşitli etkinliklerle devam etti. Törende konuşan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kendisi gibi belediye başkanlığı yapan babası İbrahim Sözen'in isminin merkeze verilmesinin kendisini onurlandırdığını söyledi.
HİZMETLERİMİZİ ORTADA
Mecliste oy birliğiyle alınan karar için tüm partili meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Sözen, "Yatırımlarımızdan biri olan gençlik merkezimize babamın isminin verilmesi gerçekten hem ailem adına hem de babamın yaptığı hizmetler adına onur ve gurur vericidir" dedi. Konuşmasında yaptığı hizmetleri anlatan Başkan Sözen, "Yaptığımız hizmetler ortadadır. Ama bazı kimseler bizi çiçek böcek belediyeciliği yapmakla eleştiriyor. Eğer bu yaptığımız hizmetler çiçek böcek belediyeciliği ise biz bunu yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
LAYLOM BELEDİYECİLİĞİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ise Manavgat'a birçok kez geldiğini, her geldiğinde bir değişim gözlemlediğini söyledi. Şükrü Sözen'in başarılı bir belediye başkanı olduğunu belirten Akaydın, "Babası gibi kendisi de başarılı bir belediye başkanımız. Babası İbrahim Sözen'i hiç tanımadım ama öğrendiğim kadarıyla çok başarılı hizmetlerde bulunmuş. Şimdi oğlu başarıyla bu görevini yürütmektedir. Şükrü Sözen'i, çiçek böcek belediyeciliğiyle, beni de laylaylom belediyecilikle eleştiriyorlar. Bizlerin yaptıkları orta. Halkımızda bunun cevabını 30 Mart'ta verecektir" dedi.
Konuşmaların ardında İbrahim Sözen Gençlik Merkezi açıldı. Açılış etkinlikleri kapsamında CHP Grup Başkan Vekili Emine Ülker Tarhan da Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda söyleşi yaptı. (FOTOĞRAFLI)