MANİSA’nın Sarıgöl ilçesinde faaliyet gösteren Sarıgöl Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın olağan genel kurulunda mevcut başkan İbrahim Bulanık güven tazeledi.
Sarıgöl Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Toplantı Salonu’nda yapılan seçimlerde Divan Başkanlığı’na Manisa Esnaf Odası Başkanı Hasan Giriter seçildi. Tek liste girilen seçimlerde, mevcut başkan İbrahim Bulanık, seçime katılan tüm üyelerin oylarına alarak tekrar başkanlık koltuğuna oturdu. Seçimlere AK Parti’li Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Ali Aybal, CHP’li Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Yusuf Özkan ve MHP’li Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Necati Selçuk da katıldı.
Sarıgöl Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı yönetim kurulu, Mustafa Sarı, Kadir Hepgül, Şeref Çelebi, İbrahim Gelen, Ali Üstüntaş ve Hasan Hüseyin Doğan gibi isimlerden oluştu. Denetim kurulu üyeliklerine, Muammer Eskici, Mustafa Gün ve Bünyamin Kocaağa seçildi. Seçimden sonra üyelere teşekkür konuşması yapan İbrahim Bulanık, “Sizlerin güvenine layık olmaya çalışacağım. Sorunlar hepimizin sorunudur. Çözüm sağlamak için el ele vererek üstesinden geleceğiz” dedi.
Vehbi SARIHAN / SARIGÖL, () FOTOĞRAFLI