AİLE ve sosyal Politikalar Denizli İl Müdürlüğü’nün Bereketli Mahallesi’nde kiraladığı evi tamamen tefrişatını yaptıran hayırsever tekstilci işadamı Osman Aydınlı Vali Abdülkadir Demir teşekkür şilti verdi.
Türkiye’de ilk kez Denizli’de hayata geçirilen ve örnek proje gösterilen Yetiştirme Yurdu’nda kalan kimsesiz çocukların sosyal hayata daha çabuk uyum sağlamaları amacıyla oluşturulan Çocuk Evleri’nin sayısı her geçen gün artıyor. Yurtta kalan çocukların uzman gözetmen nezaretinde kiralanan evlerde kalmalarını içeren projeye bir destek de Gamateks Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aydınlı’dan geldi. Aydınlı, Bereketli Mahallesi’nde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından kiralanan Çocukevi’nin tefrişatını üstlendi. Aydınlı, evin beyaz eşyadan, televizyona, halıdan koltuk takımlarına kadar tüm ihtiyaçlarını karşıladı.
Beş kız öğrencinin kaldığı Çocukevi’ni hayırsever işadamı Osman Aydınlı ve eşi ile birlikte ziyaret eden Vali Abdülkadir Demir, çocuklarla sohbet etti. Evde kalan çocuklardan birinin kendi yaptığı yastığı hediye ettiği Osman Aydınlı’ya Vali Abdülkadir Demir de katkılarından dolayı teşekkür şilti verdi. Vali Demir ve eşi Nurtaç Demir ile Osman Aydınlı ve eşi evde kalan çocukların sorunlarını da dinledi.
Hayırsever işadamı Osman Aydınlı, daha önc ede 2.5 milyon liraya adını taşıyan Kız Meslek ve Teknik Lisesi yaptırmış, Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Gamateks Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı’na destek sağlamıştı.
Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, () Fotoğraflı