CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ülgür Gökhan, ilk seçim bürosunu Barbaros Mahallesi’nde açtı. Açılışta konuşan Gökhan, Çanakkale’de yaşayanları hediyelerle kandırmanın mümkün olmadığını söyleyerek “Çanakkalelinin gözü toktur, aklı çoktur, yemezler” dedi.
CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın seçim startını verdiği açılışa CHP İl Başkanı Hamza Karagöz, CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder ve çok sayıda partili katıldı. Eşi Hale Gökhan ile birlikte seçim bürosu açılışına gelen Ülgür Gökhan’a partililer sevgi gösterisinde bulundu.
Seçim çalışmalarını başlattıklarını belirten Gökhan, “Bu yolculukta herkesi dinleyeceğiz. Kendimize güveniyoruz, Çanakkale’ye güveniyoruz. 5 yılda neler değiştiğini anlatacağız. Biz bu kentte sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışıyoruz. Bizim anlayışımıza erişemeyecekleri için Çanakkale merkezde iktidar olamıyorlar. Önce kafalarını değiştirmeleri lazım. Biz Çanakkale’de özgürce yaşıyoruz. Bizim geceleri kadınlarımız özgürce dolaşır. Bu ne büyük nimettir, biliyor musunuz? Hadi gidin bakalım AK Parti iktidarı olan yerlere dolaşın da görelim. Bu nimeti Çanakkaleliler tepmez. Kim ne derse desin. Çanakkaledekileri öyle hediyeler ile satın alamazsınız. Çanakkalelinin gözü toktur, aklı çoktur yemezler” dedi.
Ersan KÜÇÜKKURU / ÇANAKKALE, ()
FOTOĞRAF