KORKUTELİ Belediye Başkanı Hasan Gökce, Yazır Köyü'nde seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Korkuteli Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Hasan Gökce, Yazır Köyü'nde seçim irtibat bürosu açtı. Açılış sonrası Başkan Gökce, düzenlediği toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıya MHP İlçe Başkanı Veli Yorulmaz, MHP'li meclis üyeleri ve ilçe yönetimi de katıldı. Başkan Gökce, Yazır Köyü'nde turizm sektörünü eskiden olduğu yine güçlendirecek projeler hazırladıklarını ifade etti. Yerel seçimlerde belediye başkanlığına tekrar aday olduğunu ifade eden Gökce, "Değişik partilerden aday ağabeylerim var hepimiz en iyi hizmeti verebileceğimize inandığımız için yola çıktık. Farklı adaylardan farklı projeler ortaya konacaktır. Bizim diğer adaylardan farkımız 2009 yılından bu yana yaptığımız hizmetlerdir. Biz sadece yapacaklarımızı değil, yaptıklarımızla da farklıyız ve tecrübeliyiz" dedi.

'YENİ BAŞKAN HİZMET ÇITASINI DÜŞÜREMEZ'

Göreve geldiği tarihte Korkuteli'nin birçok sıkıntıları olduğunu vurgulayan Gökce, “Göreve geldiğimizden sonra önemli birçok projeye imza attık. Yaptığımız hizmetler bizim referansımız oldu. 20-25 yıl önce seçimlere katılan belediye başkan adayları seçim beyannamelerinde hal, mezbaha ve otogar gibi tesisleri yapacağını söylemişler ama maalesef yapamamışlar. Bize nasip oldu ve biz bunları yaptık. Biz göreve devam ederiz ya da etmeyiz ama bundan sonra kim göreve gelirsen çalışmak zorundadır çünkü çıtayı yükselttik. Göreve gelen başkan hizmet çıtasını düşüremez" şeklinde konuştu.

'BİZİM ORTAK PAYDAMIZ KORKUTELİ'DİR'

Büyükşehir Yasası ile belde ve köylerin kalktığını ve Korkuteli'nin mahallesi olduğunu açıklayan Gökce, “Seçimlerden sonraki en büyük hedeflerimizden birisi de belde ve köylerimizde altyapı çalışmaları başlatmaktır. 2009 yılından bu güne kadar yapılan hizmet ve yatırımlarla Korkuteli dizginlerinden kurtulmuş bir at gibi şaha kalktı. Yine 25 civarında projemiz var. Birileri gibi 'bizim arkamızda ustam var' demeyiz. Biz kendimiz yapıyoruz. Bizim ortak paydamız Korkuteli'dir, belde ve köylerimizdir" dedi. (FOTOĞRAFLI)