KONAK Belediyesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğinde düzenlenen “Yeni Girişimci Desteği' hibe programı yedinci mezunlarını verdi. Programa katılan ve başarılı olan 40 kişi sertifikalarını Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’dan aldı.
Konak Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sertifika töreninde girişimcilerle sohbet eden Başkan Tartan, inanç ve çok çalışmanın başarıyı getireceğini söyleyerek cesaretlendirdi. Her yeni işin yeni bir umut penceresi araladığına dikkat çeken Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, sertifikalarını alarak iş dünyasına sağlam adım atan girişimcileri kutladı ve şunları söyledi:
“Her zaman söylediğimiz ise “ekonomik yerel yönetim’ dedik. Ekonomik yerel yönetim modeli istihdam sağlayıcı bir anlayış demektir. KOSGEB işbirliğiyle gerçekleşen girişimcilik programları bu anlamda yeni hedefler yaratıyor, insanlara kendi işinin sahibi olma şansı doğuruyor ve ciddi bir istihdamın kapılarını açıyor. Bu gün sertifika alan, iş fırsatı yaratan hatta ilerleyen zamanda istihdama da katkı verecek olan girişimci kardeşlerimizi kutluyorum.”
FOTOĞRAF