GALATASARAYLI SPORCULARDAN BAŞKAN KOCADON'A ZİYARET GALATASARAY Bodrum Futbol Okulu öğrencileri, CHP'li bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret edip, takım flamasını hediye etti.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Galatasaray Bodrum Futbol Okulu İdari Koordinatörleri Serhat Durmaz ve Sinan Kaymakçı eşliğinde gelen sporcuları makamında kabul etti. Bir süre Başkan Kocadon ile sohbet eden sporcular, Fenerbahçe taraftarı olan Başkan Kocadon'a üzerinde takımlarının amblemi olan sarı kırmızılı flamasını hediye etti. Yaklaşık 4 aydır Bodrum'da Galatasaray Alt Yapı programını gerçekleştirdiklerini belirten İdari koordinatör Serhat Durmaz "Amacımız bu çalışmalarla Florya'ya giden yolun spor okullarımızdan geçtiğini göstermektir. Başkanımızla da bunu paylaşmak, çocuklarımızı, kendimizi tanıtmak istedik" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kocadon ise "Spor kardeşliktir, dostluktur. Bizim en görevimiz sağlıklı nesiller yetiştirmektir. Bu nedenle gelecek nesillere sporu sevdirmek ve onları spora teşvik etmek için örnek davranışlarda bulunmalıyız" dedi. FOTOĞRAF