YD Vizyon Yönetim Danışmanlığı tarafından düzenlenen Marka Yönetimi Zirvesi'nde İzmirli firmalara markalaşma çağrısı yapıldı. Sony Mobile, 3M, THY, Brisa, Tofaş, Turkcell Superonline, İnci Sigorta ve Sun Tekstil gibi dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen firma yöneticilerinin katıldığı Zirve'de İzmir ve Ege Bölgesi'ndeki firmaların kurumsallaşma, markalaşma ve eğitim konusunda daha istekli olmaları gerektiği vurgulandı. Bölgenin büyük bir potansiyele sahip olduğunun ifade edildiği Zirve'de firmaların katma değerlerini artırmaları için markalaşmaları gerektiği dile getirildi.
Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Meclis Salonu'nda gerçekleşen Marka Yönetimi Zirvesi, büyük ilgi görürken, konuşmacılar, eğitim, kurumlsallaşma ve markalaşma konusunda firmalara bilgi verdi. “Markanın Sektöründe Marka Yapabilmek', “Çift Marka Yönetim Stratejisi', “Değişen Pazarlama Yaklaşımlarının Satışlara Etkisi', “Dijital Çağda Pazarlama', “Stratejik Marka Konumlandırma', “Marka Stratejilerinin Hayat Bulduğu Sahne: Müşteri Deneyimi', “Başka Bir Pazarlama Bakışı' konuları Zirve'de tartışılırken, yaşanan sorunlar ele alındı. Konuşmacılar, kurumsallaşma ve markalaşma sürecindeki deneyimlerini paylaşırken, firmaların değerini artırması için bu çalışmalara çok önem vermesi gerektiğini anlattı. Bu süreçte özellikle şirket çalışanlarının eğitiminin şart olduğuna dikkat çeken konuşmacılar, kurumsallaşma sürecinin çok iyi yönetilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
YD Vizyon Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Yurdakul Doğan, Marka Yönetimi Zirvesi'nin katılımcılara büyük fayda sağladığını belirterek, Ege Bölgesi'ndeki firmalara kurumsallaşma ve markalaşma çağrısının yapıldığını söyledi.
FOTOĞRAF