FİNİKE Belediye Meclisi şubat ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Finike Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı, 11 meclis üyesinden 10'unun katılımıyla gerçekleştirildi. Oturum, Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu'nun gündem maddelerini okumasıyla başladı. 2 gündem maddesinin yer aldığı toplantıda ayrıca 5 önerge görüşüldü. Toplantının ilk gündem maddesi olarak Finike Spor Salonu'nda önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek 'Batı Antalya Güreş Turnuvası'nda dereceye girecek öğrencilere ödül verilmesi görüşüldü. Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu ve meclis üyelerinin yaptığı değerlendirmenin ardından farklı yaş ve kilo kategorilerde birinci olanlara toplam 29 adet çeyrek altın, ikincilere 29 adet eşofman takımı, üçüncülere 58 adet yağmurluk, tüm katılımcılara toplam 116 adet madalya ve afiş için nakdi yardım yapılmasına karar verildi. Toplantıda 2. gündem maddesi olarak görüşülen takipli belediye alacakları oy birliğiyle kabul edildi.

OKULLARA YARDIM

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından önergelere geçildi. Önergelerde yer alan belde belediyelerinin imar plan tadilatları oy birliğiyle komisyona havale edildi. Kamu kurum ve kuruluşlarının yardım taleplerine ilişkin değerlendirmelerde ise Yuvalı Köyü İlköğretim Okulu'na 1200 TL, Gıyaseddin Keyhüsrev Anadolu Lisesi'ne de 5 bin 200 TL yardım yapılmasına karar verildi.

Toplantıda ayrıca liman içinde bulunan akaryakıt istasyonunun kira kontratının 10 yıllık süreye uzatılması için encümene yetki verilmesi görüşüldü. Önerge oy çokluğuyla kabul edildi. İlçe Kaymakamlığının yardım talebi ise ayrıntılı doküman üzerinde değerlendirilmek koşuluyla bir sonraki meclis toplantısına ertelendi. (FOTOĞRAFLI)