MURATPAŞA Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “Ben şu an DSP Muratpaşa Belediye Başkan adayıyım. Ama gerçek CHP'lilerin de doğrudan adayıyım" dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Süleyman Evcilmen, seçim kampanyasına başladı. DSP Muratpaşa Belediye meclis üyesi adayları ve ekibiyle bir araya gelen Başkan Evcilmen, CHP'de yaşadığı adaylık sürecini 'Komedi Dükkanı' ve 'Hisseli Harikalar Kumpanyası'na benzetti. Başkan Evcilmen, “Yaşananları kabul etmek mümkün değil. Farklısı olsaydı bunu kabul edebilirdim. Beni çağırıp 'Sayın Başkan yeter 15 yıl yaptın. Biz senin başarından memnunuz. Senden başka yardımlar alabiliriz' denilebilirdi. Bunu kabul edebilirdim. Başvuran arkadaşım olması koşuluyla adaylığını kabul eder, onun elini kaldırabilirdim. Bunların hiçbiri olamadı" diye konuştu.

SERMAYEYE ÇOMAK SOKTUM

Yaşanan süreçten sonra onur mücadelesi başlattığını dile getiren Başkan Evcilmen, “Biz neden aday olmadık? Çok başarılı olduğumuz için mi? 150 bin metrekarelik Türkiye'nin en büyük AVM'sine karşı olduğum için mi? Herkesin bildiği o rant kavgasının içinde tek başıma ilkeli durduğum için mi? Benim dışarıda tutulmamın en önemli nedenlerinden biri, bir sermayeye çomak sokmamdır. O planı iptal ettirerek en doğrusunu yaptığım anda bir dürüstlük nişanı almak niyetinde değildim. Ama sokağa konulmayı da hiç ama hiç hazmedemedim. Yazıklar olsun" dedi.

Sadece kendisinin değil, Muratpaşalı seçmenlerin de kandırıldığını belirten Başkan Evcilmen, “Anketlerde, 'Muratpaşa'da Evcilmen olmalı' diyen yüzde 68'lik halkı da kandırdılar. Sonucu 30 Mart'ta hep birlikte göreceksiniz. Ben şu an DSP Muratpaşa Belediye Başkan Adayıyım. CHP il Başkanı'nın ve Mustafa Akaydın'ın adayı değilim. Ama gerçek CHP'lilerin doğrudan adayıyım. Biz CHP Büyükşehir adayının seçimi kaybetmesi için yola çıkmadık. Ben bu onur savaşımda bana yapılan haksızlığı giderebilmek için Muratpaşa'yı kazanmaya aday oldum. Göreceksiniz 30 Mart'ta tüm rakamlar bizi mutlu edecek" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)