MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya, 2'nci Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya, 'Küçük Sanayi Sitesi'nin kentin üretim mekanizması olduğunu söyledi. İşyerlerini ziyaret eden Çetinkaya, esnafının daha iyi şartlar altında çalışmalarını sürdürmesi için gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgiler verdi. Esnafın talep ve şikayetlerini dinleyen Çetinkaya, toplumun tüm kesimlerinin görüş ve düşüncelerinin alınması gerektiğine işaret etti.

ESNAF İSTİHDAMA KATKI SAĞLIYOR

Esnaf ve vatandaşın hizmete susadığını gördüklerini vurgulayan Çetinkaya, "Sanayi esnafı, ekonominin en önemli çarklarından biridir. Küçük esnaf, istihdamın sağlanmasına önemli katkı sunmaktadır. Biz esnafımızla, vatandaşımızla ve tüm halkımızla el birliği içerisinde, ötekileştirme yapmadan, şehrimizi büyük bir hamleyle kalkındıracağız" dedi. Esnafın sorunların çözümü için projelerini anlatan Fatih Çetinkaya, esnafın önerilerini dinledi. Çetinkaya, "Esnafımız çok sıkıntılı bir süreç içerisinde. Göreve geldiğimizde, esnafımızla sık sık bir araya gelerek gerçekleştireceğimiz toplantılar sonrasında ortaya çıkacak eylem planıyla sorunları bir bir çözeceğiz. Esnafımızın bizden beklentisi neyse biz fazlasını yapmak için taşın altına hep birlikte elimizi koyacağız" dedi. (FOTOĞRAFLI)