Recep DEMİRCİ/ ERZİNCAN, () - ERZİNCAN’ın işgalden kurtuluşunun 96’ncı yıldönümü etkinlikleri kapsamında sahne alan Türk Halk Müziği (THM) sanatçısı Uğur Işılak, unutulmaz bir gece yaşattı.

Belediyenin düzenlediği Kurtuluş Haftası etkinlikleri THM sanatçısı Uğur Işılak konseri ile sona erdi. 13 Şubat Spor Salonunda düzenlenen konseri Vali Abdurrahman Akdemir, Belediye Başkanı Yüksel Çakır (AKP) ile birlikte binlerce vatandaş izledi. Belediye mehteran ve halk oyunları ekiplerinin gösterileri ile başlayan gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, "Bu toprakları bize vatan yapan, gerektiğinde gözlerini bile kırpmadan şahadet şerbetini içen şanlı ecdadımızı şükran ve minnetle anıyoruz. Bizlerin bu gün yaşadığı özgürlüğün, bağımsızlığın bedelini onlar ödediler. Ruhları şad olsun" dedi.

Konuşmanın ardından Türk Halk Müziği Sanatçısı Uğur Işılak sahne aldı. Uğur Işılak seslendirdiği parçalarla salonu dolduranları coşturdu. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Işılak, izlemeye gelenleri müziğe doyurdu. RD(KS)- (FOTOĞRAFLI)