CUMHURİYET Halk Partisi’nin (CHP) İzmir’in Aliağa İlçesi Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında, adaylığının açıklanmasından bu yana kendisine desteğini esirgemediğini belirttiği Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz’u makamında ziyaret edip, bugüne kadarki çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.
Eroğlu’na, kendisi gibi CHP’li olan Aliağa Belediye Başkanı Oğuz’u ziyareti sırasında belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti. Eroğlu’nun başarılı olacağından emin olduğunu belirten Başkan Oğuz, “Aliağa halkının teveccühüyle, partimizin desteğiyle büyük bir başarı yakalayacak. kendisinin yanındayım, her zamanda yanında olacağım. Bana ne görev düşerse sonuna kadar koşturacağım. Yolu açık olsun” dedi.
Aliağa’ya verdiği hizmetler için Başkan Oğuz’a teşekkür eden Eroğlu ise, “Başkanımızın 5 yıldan bu yana yapmış olduğu birçok hizmet var. Ben de 5 yıl başkanımın yanında meclis üyesiydim. Büyükşehir belediyesiyle koordineli çalıştık. Halka hizmet etme yolunda herkes kendi alanı dahilinde çalışabiliyor. Büyükşehrin yapacağı işler ayrı, ilçe olarak bizim yapacağımız işler ayrı. Bu anlamda bundan sonra da işler bu koordinasyonda devam edecek. Tabiki, başkanımızın yapmış olduğu işler bizim elimizde birer rol model olacak. Bunları arttırarak projelerimizin yanında yeni projelerde geliştirerek tüm arkadaşlarımla beraber, Aliağa’ya en iyi hizmeti vereceğiz. Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Başkan Oğuz’a çiçek takdim eden Eroğlu ve Belediye Meclis Üyeleri, belediye binası önünde günün anısına hatıra fotoğrafı çektirip, birlik, beraberlik mesajı verdi.
ALİAĞA, () Fotoğraflı