CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Erdal Öner, Burdur Dirmilliler Derneği'nde düzenlenen programa katıldı. Erdal Öner, Abdal Musa Derneği'ndeki saz ekibinden de hükümet için 'Yolun Sonu Görünüyor' şarkısını istedi.

CHP Kepez Başkan Adayı Erdal Öner, seçim çalışmalarını hafta sonu da sürdürdü. Cumartesi Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'la birlikte Dirmilliler derneğine konuk olan Öner, “2004-2009 yıllarında sizlere hizmet etme onuruna sahip oldum. Kepez 2004 yılında 50 mahallesinde tapu sorunu olan bir bölgeydi. Ama hamdolsun şu anda 16-17 mahalle kaldı. O dönemde inşaat ruhsatı bile alınamıyordu. Bugün geldiğimiz noktada inanılmaz şekilde kentsel dönüşüm yaşanmaya başladı. Şunu onurla söyleyebilirim ki 2019 yılında tapu üzerinden siyaset bitecektir. Daha güzel yolları, daha güzel şehirleşmeyi nasıl yaparız bunları tartışacağız" diye konuştu.

'CHP OLARAK DÖRTLEYECEĞİZ'

5 yıldır Büyükşehir'de Mustafa Akaydın, Konyaaltı ve Muratpaşa'da 3 dönemdir CHP'li başkanlarla başarıdan başarıya imza atıldığını hatırlatan Erdal Öner, “Ben de sizin destek ve dualarınızla Kepez'e belediye başkanı seçilip merkezdeki Aksu, Muratpaşa, Konyaaltı, Döşemealtı ve Kepez ile birlikte Büyükşehir'i de alarak, 6 CHP'li belediye başkanı ile çok güzel işler yapacağız" dedi.

Öner konuşmasını tamamladıktan sonra Akaydın ile birlikte Ispartalılar Derneği'nin düzenlediği yemek organizasyonuna katıldı. Dernek Başkanı Deniz Akgün ve yöneticiler tarafından karşılanan Öner ve Akaydın, Ispartalılardan da büyük ilgi gördü.

ABDAL MUSA'DAN ÜÇLEME

Erdal Öner, pazar günü de Abdal Musa Derneği'ni ziyaret etti. Dernek üyeleriyle sohbet eden Öner, Kepez'de cemevi için arazi tahsisi sözü verdi. Ziyaret sırasında çalışma yapan bağlama ekibi de Erdal Öner için 3 deyiş seslendirdi. Dernek yöneticileri, “5 yıl önce Akaydın Hoca'yı da üçlemeyle uğurlamıştık, başkan seçildi. İnşallah siz de seçilirsiniz" dedi. Üyelerinin büyük kısmı Kepez'de yaşayan Abdal Musa Derneği'nden destek sözü alan Öner, saz ekibinden hükümet için 'Yolun Sonu Görünüyor' parçasını istedi. Erdal Öner'in de eşlik ettiği şarkı, hem dernek yöneticileri, hem de Öner'in ekibi için moral kaynağı oldu. Erdal Öner programına Yeni Mahalle'deki Pazar Pazarı gezisi, Sütçüler mahallesindeki mahalle toplantısı ve ev ziyaretleriyle devam etti. (FOTOĞRAFLI)