ERCİYES Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan, 'İstihdam ve Kariyer Günleri' etkinliği 06 - 07 Mart tarihleri arasında Türkan - Tuncer Hasçalık Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, ünlü oteller ve turim firmalarının yöneticilerinin katılacağı etkinlikle ilgili olarak "Bölgemizdeki ve ülkemizdeki ulusal ve uluslararası zincir işletmeler dâhil birçok turizm işletmesi “I. İstihdam ve Kariyer Günleri” etkinliğine katılacaklardır. Genel müdür, departman müdürü ve insan kaynakları müdürü düzeyinde temsil edilecek olan bu etkinlikte, turizm işletmeleri kendilerini tanıtma, ERÜ Turizm Fakültesi’ni tanıma, fakültenin yaklaşık 500 öğrencisi ile tanışma, görüşmeler yapma ve böylece hem nitelikli personel temini hem de stajyer öğrenci istihdamına yönelik fırsatlar elde etme imkanı bulacaklar.Bu etkinlik sayesinde, üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde turizm sektörü ile karşılıklı diyalog oluşturma imkânı oluşturulması ön görülmektedir" dedi.
Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen 'I. İstihdam ve Kariyer Günleri' etkinliğine, Ankara Sheraton, Swissotel Ankara, Kayseri Hilton, Accor Grubu (Novotel / İbis Otel), Kayseri Ommer Otel, Dedeman Grubu (Kapadokya, Konya ve Rize), Rixos Grubu, Cappadocia Cave Resorts (CCR Otel), Perissia Otel, United Towers Yurtdışı Eğitim Hizmetleri, YERO Yurtdışı Eğitim Hizmetleri, Martı Turizm, Mirada Del Lago, Anitta Otel, Amasra Kirazlar Otel, Büyük Avanos Oteli gibi Türkiye’nin tanınmış turizm kuruluşları temsilcileri ile katılacak.

OE(OE/SS)