MUĞLA Bodrum Sağlık Vakfı bünyesindeki Ferer Dış Ticaret'in sponsorluğunu üstendiği, “Bodrum Sağlık Vakfı (BSV) Seramik Atölyesi' kursiyerleri yeni bir başarıya daha imza attı. Kursiyerler beden ve zihin engelli çocuklar, İletişim Danışmanları Derneği’nin (İDA) 10’ncu Yıl Galası’nın ödüllerini tasarladı. Bu geceye özel tasarlanan seramik plaketler, halkla ilişkiler sektörünün duayenleri olan Betül Mardin, Aleaddin Asna ve Paul Holmes’e verildi.
Çok sayıda engelli bireyin rehabilitasyonu ve topluma kazandırılması yolundaki çalışmalarını 16 yıldır sürdüren Bodrum Sağlık Vakfı Seramik Atölyesi kursiyerleri başarılarına bir yenisini daha ekledi. Seramik atölyesinde eğitim alan engelli çocuklar ve gençler, iletişim profesyonellerinin İstanbul The Sofa Hotel’de bir araya geldiği İDA 10’uncu Yıl Gala Gecesi’nde Betül Mardin, Aleaddin Asna’ya sunulan onur ödülüye Paul Holmes’e verilen teşekkür plaketini özel olarak tasarladı. Profesyonel seramik sanatçıları kadar başarılı ve yaratıcı işler yapan engelli öğrencilerin tasarımları büyük beğeni kazandı.
Ödül töreninin ardından seramik atölyesi çalışmalarının yer aldığı kısa bir video gösterisi yapıldı. Gösterimin ardından konuşan BSV Halkla İlişkiler Müdürü Şafak Yaşar “Özel sektörün desteğini esirgemedeği engnelli çocuklarımız ve gençlerimiz atölyelerde yaptıkları eserlerle harikalar yaratmaya başladı. Bodrum ve Muğla’nın dışında İstanbul Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde düzenlenen ödül törenleri için de ödül tasarlamaya başladı. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Yaşar ANTER / BODRUM ()
Foto