EGEBETA YANGIN KAPASI SATIŞINI ARTTIRDI OTOMATİK kapı ve panjur sektöründeki yatırımlarıyla dikkat çeken Egebeta, İzmir Gaziemir İZDEP'teki Otomasyon Yapı Marketi ile yangın kapısı satışında da pazar payını arttırdı.
Egebeta kurucusu Gafur Alişer, Gaziemir’de 3 bin 500 metrekare alanda hizmet veren yapı marketin açılışıyla birlikte Ege Bölgesi başta olmak üzere tüm Türkiye'ye yangın kapısı satışına başladıklarını söyledi. Gafur Alişer, kasım ayında bölgenin en büyük yangın kapısı stok alanını oluşturduklarını ve güçlü stokları sayesinde hızlı hizmet üretebildiklerini dile getirdi.
Adana, İstanbul, Antalya ve Van'a kadar gönderebildikleri yangın kapılarının yüksek teknolojik ürünler olduğunu belirten Gafur Alişer, 60 ve 120 dakika gibi 2 farklı dayanım süresine sahip oldukları bilgisini verdi. Alişer, “Teknik özelliklerine göre, uluslararası tüm sertifikalara sahip yangın kapılarımız 60 ve 120 dakika gibi sürelerde yangına dayanıklı özellik taşıyor. Farklı ihtiyaçlara cevap verecek ölçülerde alternatiflerimiz bulunuyor. Ürünlerimiz üniversal kasaya sahip. Yangın kapıları ister sağ ve ister sola açılabilme özellikleri sayesinde en büyük problem olan kasa sorununu da çözmüş oluyor. İnşaat mimarisinin gerektirdiği özel renkte ekstra 15 gün termin süresi alınarak, istenilen renk kodunda boyanabiliyor” diye konuştu
Egebeta ekiplerinin satış öncesinde projelendirme, her türlü teknik çizim, keşif hizmetlerini ücretsiz olarak sunduğunu da söyleyen Gafur Alişer şunları söyledi:
“Yapı marketten satın alma yapan firmalara, montaj yapacak ekipler de önerilmek suretiyle alışveriş noktasında önemli ayrıcalıklar sunulmaktadır. Her türlü kaliteli inşaat yapıları, rezidanslar, fabrika binaları, hastane ve oteller potansiyel müşterilerimiz arasında yer alıyor. Şartnamelerde tercih nedeni olan en iyi ulaslararası markaları yapı market bünyesinde bulunduruyoruz. Egebeta bu konuda da Mart ayında İstanbul'da düzenlenen Kapı-Pencere fuarındaki tanıtımlarıyla bu dalda da Türkiye'de ses getirecek.”
foto