CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Mehmet Ecer, Afyonkarahisar'ın çevresindeki şehirlerin ekonomik ve sosyal bakımdan gelişmesine rağmen bu ilin yerinde saydığını belirtti.

Mecidiye Mahallesi esnafıyla bir araya gelen CHP Belediye Başkan adayı Mehmet Ecer, esnafın sorunlarını ve isteklerini dinledi. Afyonkarahisar'ın yıllar önce bölgesinde önemli güce sahip bir kent olma özelliğini geçen zaman içerisinde kaybettiğini dile getiren Ecer, Afyonkarahisar'ın çevre illerin gelişim sürecinde yerinde saydığını ifade etti.

Mehmet Ecer, "Çevre şehirler zaman içerisinde kısır markalarını değerli hale getirirken, sosyal ve ekonomik yapılarını geliştirdi. Afyonkarahisar'ın ise birçok marka değeriyle bölgenin ve dünyanın en önemli markası olma özelliğini yeteri kadar geliştiremeyip, bölgedeki şehirlerin gerisinde kaldığını düşünüyorum. Her türlü imkanıyla gelişebilecek kapasiteye sahip bir kent, maalesef yerinde saydı" dedi.

KENTE TURİST ÇEKİLECEK

Afyonkarahisar'ın son yıllarda içine girdiği durumdan kurtulması için belediye başkanlığı görevine talip olduğunu söyleyen Ecer, "Göreve geldiğim takdirde, kentin marka olmuş ekonomik ve kültürel değerlerinden oluşan yüzünü ön plana çıkararak, kentin turizm alanında üst basamaklara çıkmasını sağlayacağız. Bu hamlemizle kente yerli ve yabancı turist geleceğine, ekonomik hareketlilik ile küçük ve büyük esnafa ciddi katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Kentin geleceğini inşa etmek için bize güvenin" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)