DENİZ Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi tarafından denizcilik ve deniz ticaretinin kamuoyunda daha etkin biçimde tanıtılması amacıyla fotoğraf yarışması düzenlendi.
DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, denizcilik ve deniz sevgisinin anlatılacağı yarışma ile deniz ve denizciliğin bir kültür ve yaşam biçimi olduğunun benimsetilmesinin amaçlandığını söyledi. Bu yıl 7’inci kez düzenlenecek olan tüm amatör ve profesyonel yarışmacılara açık olan fotoğraf yarışmasının konusunun “Ege Bölgesi’nde deniz ticareti, deniz taşımacılığı ve deniz temizliği' olarak belirlendiğini kaydeden Öztürk, yarışmayı gelen talepler üzerine geleneksel hale getirdiklerini anlattı. DTO İzmir Şubesi olarak böylesine önemli etkinlikleri düzenlemelerinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Öztürk ayrıca, yarışmaya katılacak olan denizsever amatör ve profesyonel yarışmacılara başarılar diledi.
Son başvuru tarihi 5 Mayıs 2014 olarak belirlenen yarışmanın katılım koşulları www.dtoizmir.org.tr adresinden takip edilebiliyor. Sonuçlar ve ödül töreni tarihi 9 Mayıs 2014 tarihinde İMEAK DTO İzmir Şubesi’nin internet sitesi www.dtoizmir.org.tr aracılığıyla duyurulacaktır.
FOTOĞRAF