DÖRT MEVSİM’DE HAYAT BAŞLADI Ege-Koop’un, Güzelbahçe Çamlı Köyü sınırında, toplam 130 dönümde inşa ettiği Dört Mevsim Konakları’nda yerleşim başladı.
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, zor arazi şartlarına rağmen eşine az rastlanır bir altyapı çalışmasına imza attıklarını söyledi. Aslan, “Dileyenler iki yıl önceki fiyatlarla ister dubleks ister tripleks müstakil, bahçeli villa sahibi olabilirler” dedi. Dört Mevsim Konakları’nın Ege-Koop’un bugüne kadar inşa ettiği projeler arasında en gözde ve seçkini olduğunu vurgulayan Aslan, “İzmir’e bu alanda yapılmamış bir projeyi yapıyoruz. Orman içerisinde 130 dönüm muhteşem bir arazi. Dört bir tarafı körfez manzaralı. 101 dönümü yeşil alan. Alt ve üst yapısına 30 milyon lira harcama yaptık şu ana kadar. Çalışmalarda sona yaklaştık. Mart ya da Nisan ayı itibariyle tamamlamış olacağız. Sınırlı sayıdaki, müstakil, bahçeli evler sahiplerini bekliyor” dedi.
Üst düzey akademisyenler, emekli ordu komutanları, işadamları ve sanat dünyasının tanınan isimlerinden oluşan konak sahipleri, yeni yaşam alanlarını İzmir’de sağlığın ve huzurun merkezi olarak niteledi.
İZMİR ()
foto