DENİZLİ İhracatçılar Birliği (DENİB), birliğin faaliyetlerine akıllı telefon ve tablet bilgisayarlardan da ulaşılabilmesi için DENİB Mobil projesini hayata geçirdi.
Faaliyetlerine ve bilgilerine akıllı telefon ve tablet bilgisayarlardan da ulaşılarak üyelerine daha kapsamlı hizmet vermek isteyen DENİB, yeni bir uygulama başlattı. DENİB Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Uzunoğlu ile yönetim kurulu üyeleri ve mobil uygulamayı geliştiren Divan Yazılım firmasının Genel Müdürü Buğra Yüksel uygulamayı tanıttı.
DENİB Başkan Vekili İbrahim Uzunoğlu, 2010 yılından bu yana yönetimde olduklarını söyleyerek birliği daha ileriye götürecek projeler üretmenin peşinde olduklarını belirtti. Uzunoğlu, “Hayatımızın bir parçası olan akıllı telefonlar için DENİB Mobil uygulamasını hayata geçirdik. Artık iphone ve android cihazlara indirilebilen DENİB Mobil uygulaması ile üye veritabanına tek dokunuşla ulaşılması, haberlerin ve sirkülerin cep telefonundan takip edilmesi, dergimizin okunması, kurumsal bilgilere ve mevzuata göz atılabilmesi ve uyarı sistemi ile tüm gelişmelerden anında haberdar olunması mümkün” dedi.
Uzunoğlu, mobil uygulamada push notification özelliğiyle iletme bildirimleri ile üyelerini gelişmelerden haberdar edeceklerini de söyledi. DENİB Mobil uygulamasını cep telefonuna ve tablet bilgisayara indirmenin kullanım için yeterli olduğunu belirten Uzunoğlu, ayrıca iletişim ve yol tarifi menüsünü kullanarak birliğe yol tarifinin de alınabileceğini vurguladı. Uzunoğlu, “Birliğimizin akıllı telefon ve tabletlerden takip edilebilir hale gelmesini önemli bir gelişme olarak görüyoruz. Umarım, tüm kullanıcılar uygulamamızdan yararlanır ve memnun kalırlar. Üyelerimizden ve uygulamayı kullananlardan gelecek eleştiriler doğrultusunda yeni güncellemeler yapabiliriz” diye konuştu.
Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, () Fotoğraflı