DENİZLİ’de Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar, Denizli Devlet Hastane’sini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Acar, Denizli Devlet Hastanesi’nde hasta yoğunluğunun fazla, fakat yatak kapasitesinin az olduğunu belirterek, sorunlara en kısa zamanda neşter vurulacağını söyledi.
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İlhami Beyaztaş ve beraberindeki heyet Denizli Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, hastane yönetiminden bilgi aldı. Acar, Denizli Devlet Hastanesi’nin idari, mali ve tıbbi yönden mevcut durumunu, yerinde tespit ederek hastanede görev yapan sağlık çalışanları ve hastalarla görüştü.
Genel Sekreter Acar, Denizli merkez ve ilçe sağlık tesislerinde verilen sağlık hizmetini güçlendirmek için incelemeler yaptığını belirterek “İncelemelerimiz doğrultusunda Denizli Devlet Hastanesi’nin hekim kadrosunun iyi durumda olduğunu gördük. Ayrıca birçok yan dal branşlar da hastanemizde mevcut. Bunun yanı sıra hastanede 24 saat sağlık hizmeti veren yaklaşık 10’un üzerinde branşta poliklinik bulunuyor. Branş nöbetleri ve her türlü ameliyatların yapılabilmesi açısından Denizli’nin lokomotifi görevi üstlenilmiş” dedi. Denizli Devlet Hastanesi’nde hasta yoğunluğuna da dikkat çeken Dr. Acar, buna bağlı oluşan sorunların çözümü için harekete geçileceğini açıkladı. Bazı bölümlerin hastane dışarısına taşınabileceğini ifade eden Acar, yatak kapasitesinin de arttırılacağını bildirdi.
Ferah IŞIK / DENİZLİ, () Fotoğraflı