DENİZLİ Belediyesi, Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, Çevre Yönetim Sistemi ve Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgelerini aldı. Daha önce de Kalite Yönetim Sistemi ile İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini alan belediye belge sayısını beşe çıkardı.
Denizli Belediyesi, uluslararası akreditasyonu bulunan Vericert Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri Şirketi’nin yaptığı denetimler sonucu ISO/IEC 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgelerini aldı. Şirket temsilcisi Sami Ertuğrul, AK Parti’li Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret ederek kalite belgelerini verdi.
Daha önce ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini alan Denizli Belediyesi’nin bu belgelere sahip olan ender belediyeler arasında yerini aldığını belirten Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli halkına vermiş olduğumuz hizmetin kalitesini artırmak ve standart hale getirmek için sürdürdüğümüz çalışmalarımızın karşılık bulması bizi son derece mutlu etti” dedi.
Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, () Fotoğraflı