DENİB’DEN BAKAN ZEYBEKCİ’YE ZİYARET DENİZLİ İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ankara’ya giderek, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi makamında ziyaret etti.
DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, ziyarette Nihat Zeybekci’nin Ekonomi Bakanı olarak görev almasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bakan Zeybekci, hedeflerinin ihracatın gelişimini sürdürmesi için gerekli olan politikaları hızlı ve etkin bir şekilde hayata geçirmek olduğunu ifade ederek, önceki dönem başkanları arasında olduğu Denizli İhracatçılar Birliği’nin ziyaretinden ayrı bir memnuniyet duyduğunu belirtti.
DENİB Başkanı Süleyman Kocasert ise, Nihat Zeybekci’nin, Ekonomi Bakanı olmasının bir şans olduğunu belirterek, “Kendisi aramızdan biri. İhracata ve sanayiye ilişkin sahip olduğu tecrübe sayesinde, Ekonomi Bakanlığı’nın önümüzdeki günlerde ülkemiz ihracatına çok şey kazandıracak önemli işlere imza atacağından hiç şüphemiz yok. Bugün gerçekleştirdiğimiz nezaket ziyareti ise, bir ziyaretin ötesine geçerek adeta bir çalışma toplantısına dönüştü. Biz hem Denizli’yle ilgili hem de ihracatla ilgili, gündemdeki konuları, sorunları ve önerilerimizi içeren bir dosya sunduk. Ümit ediyoruz ki sayın Bakanımızla birlikte ihracatımıza ilişkin birçok hususta çok hızlı mesafe kat edeceğiz” dedi.
Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, () Fotoğraflı