CORENDON Turizm Grubu, 2014 sezonunda faaliyete geçirmek üzere İzmir'in Çeşme ilçesindeki iki otelin işletmesini aldı.
Türkiye'nin en büyük turizm gruplarından biri olan Corendon Turizm Grubu, otelcilik sektöründeki yatırımlarını arttırarak büyümeye devam ediyor. Hollanda'dan ve Belçika’dan Türkiye'ye turist getiren en büyük tur operatörü olan Corendon Travel'ı ve bugün 36 ülkede faaliyet gösteren Corendon Airlines'ı çatısı altında barındıran Corendon Turizm Grubu, 2014 sezonunda faaliyete geçirmek üzere İzmir'in Çeşme yöresinden 2 otelin işletmesini aldı. Halihazırda Antalya Kundu'da Grand Park Lara, Bodrum'da Corendon Iassos Modern, Amsterdam'da Corendon Vitality Hotel'i işleten grup, Alaçatı Sörf merkezindeki Corendon Premier Solto ve Çeşme Boyalık sahilindeki Corendon Mi Playa Ceşme Otelleri ile birlikte otel sayısını 5'e çıkardı.
2013 sezonunda Türkiye'ye 500 bin turist getirerek başarılı bir sezon geçirdiklerini dile getiren Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer, 17 Nisan 2014 itibari ile açacakları Çeşme sezonu için İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na Hollanda ve Belçika’dan 32 hafta boyunca haftada minimum 5 sefer düzenleyeceklerini söyledi.
FOTOĞRAF - KUTU -
CORENDON Mİ PALAYA ÇEŞME OTEL
150 standart ve 10 aile odası bulunan toplam 400 yatak kapasiteli otel, Çeşme'nin en güzel sahillerinden Boyalık'ta yer alıyor. Her Şey Dahil ve Oda - Kahvaltı seçenekleri ile hizmet verecek otel, çocuk kulübü, çocuk parkı ve çocuk havuzu ile aile oteli konseptinde olacak ve otelde 0-12 yaş arasındaki çocuklar ücretsiz konaklayabilecekler.
Palmiye ve çam ağaçları ile kaplı 18 dönüm yeşil alan içindeki konumu ve 120 metre kum sahili ile Çeşme'ye yeni bir soluk getirecek olan Mi Playa Otel, Nisan 2014 itibariyle misafirlerine hizmet vermeye hazırlanıyor.
CORENDON PREMİER SOLTO
Alaçatı taş mimarisinin en güzel örneklerinden biri olan Corendon Premier Solto, 88 private odası, masmavi manzarası ve kişiye özel exclusive hizmet anlayışıyla Ege'nin gözbebeği Alaçatı merkeze 2 kilometre uzaklıkta, eşsiz güzellikte bir koyda konumlanıyor. Windsurf tutkunlarının uğrak adresi beach club'ıyla ünlü butik otel, güleryüzlü personeli ve Türk ve Dünya mutfağının eşsiz lezzetleri ile misafirlerine full board plus hizmet sunacak. Corendon Premier Solto, Nisan 2014’te kapılarını misafirlerine açacak.