CHP Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, Bornova'nın kalkınma modeli olacak potansiyele sahip olduğunu söyledi.
CHP Bornova Belediyesi Başkan Aday Adayı Olgun Atila halkla iç içe ve bütünleyici bir siyaset anlayışını ortaya koyduklarını söyledi. Bornova Merkez, Barbaros, Gaziosmanpaşa ve Tuna Mahallesi ile Altındağ ve Çamdibi Semtleri'nde yurttaşlarla bir araya gelen Atila, insanların daha iyi yaşam standartlarına kavuşmasında yerel yönetimlere önemli görevler düştüğünü belirtti. Atila, bunu sağlayacak olan kurumsal alt yapının halkla bir arada olmasının başarıya giden yolda altın anahtar görevini gördüğünü belirterek, “Biz yürüttüğümüz çalışmalarda vatandaşlarımızla yakın ilişki içinde olmaya özen gösterdik. Bunu yaparken samimi ancak seviyeli, iddialı ancak gerçekçi olduk. Bu önemli bir ayrıntıydı lakin bizim plan ve projelerimiz her zaman geleceğe dayalıydı. Bornova'nın daha iyi bir geleceğe sahip olabileceğini mahalle aralarında, kahvelerde, esnaf ziyaretlerinde ve kısacası yurttaşlarımıza ulaşabileceğimiz her yerde anlattık. Muhtarlarımızla da görüştük öğrencilerimizle de. Ayrım gözetmeksizin siyaset yaptık. Herkesin kapısını çaldık, herkesin gönlünü aldık. Zaten siyasetin temel amacı çıkar değil, anlamlı bütünlük sağlamaktır. Biz de bunu yaptık” dedi.
Bu ziyaretlerde yurttaşlara gerçekçi ve uygulanabilir projeler sunduklarını hatırlatan Atila, “Türkiye gibi gelişmekte olan bir ülkede, küresel kalkınma noktasında yapılacak bütün projelerde yerel yönetimlerin ön plana çıkması gerekiyor. Bu öngörüden hareketle Bornova'da daha iyi bir gelecek ve çevre için, uygulanabilir projler ortaya koymaya çalışıyoruz. Bunun için Birleşmiş Milletler ve Avrupa Birliği gibi kurumların çalışmaları bize referans oluyor” dedi.
İZMİR ()
foto