CHP’li Yunusemre Belediye Başkan Adayı Ali Arslan, ilçe için hazırladığı 37 projesini açıkladı. Manisalılar ile birlikte daha güzel bir Yunusemre yaratmak için el ele vereceklerini ifade eden Arslan, eğitimden sağlığa kadar hazırladığı projelerle ilçeyi modernleştireceğini söyledi.
CHP Manisa Yunus Emre Başkan Adayı Ali Arslan, seçimi kazanmak için hazırladığı projeleri açıkladı. 37 projesinin teker teker sunumunu yapan Arslan, “Bizim Manisa’nın en büyük ilçesi olan Yunusemre’de yapacağımız en büyük proje belediyeyi halkla birlikte yönetmek olacak. Bizi hep güler yüzlü bulacaksınız. Biz önce yakınlık gösterip sonra hizmet yapacağız. Kararlarımızı halkla beraber alacağız. Yaşayan ve yaşanabilir bir ilçe için güler yüzlü belediyecilik en büyük projemiz” dedi.
Hazırladığı sunum eşliğinde projelerini anlatan CHP’li Ali Arslan, sanayi bölgesi ve bilim merkezi yapacağını açıkladı. Manisa’nın Celal Bayar Üniversitesi’nin yanı sıra ikinci bir üniversiteye ihtiyacının olduğunu savunan Arslan, “Bunun Yunusemre ilçesinde yapılmasına evet diyeceğiz. Yunusemre ilçesi bizimle birlikte tarım, sanayi, sağlık kenti olacak. Biz ilçemizde kentsel dönüşümden ziyade kentsel gelişim yapmayı tercih edeceğiz. Biz projelerimizi ilçe sınırlarımızı üç kez dolaştıktan sonra halktan gelen istek ve talepler üzerine geliştirdik” dedi.
“SEÇİMLERİN GALİBİ CHP OLACAK”
Partililere seslenen CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan Türkiye’yi yaşadığı dar boğazdan kurtaracak olan tek partinin CHP olduğunu iddia etti. Kaplan, “Bu ülkede hala ar damarı çatlamamış partiler ve partililer var. Biz 30 Mart sabahı tüm yurtta ve Manisa’da el ele kol kola barış şarkıları söyleyeceğiz. Biraz daha gayret, çaba ve hırsla seçimlerin galibi CHP olacak” dedi.
YUNUSEMRE PROJELERİ
“Çağın gerisinde değil önünde olan bir belediye düşünüyorum” diyen Arslan, daha sonra ’Yunusemre Kart’, ’Yaşlılar Hizmet Merkezi’, ’El Emeği Göz Nuru Pazarı’, ’Engelli Sosyal Merkezi’, ’Aşevi’, ’Sığınma ve Barınma Evleri’, ’Semt Konakları’, ’Belediye Çocuk Kreşleri’, ’Belediye Düğün Salonu’, ’Engelsiz Taksi’, ’Taziye Evleri’, ’Karaçay Rekreasyon Alanı’, ’Türkmenköy Şelalesi Mesire Alanı’, ’Botanik Bahçe’, ’Kültür ve Doğal Yaşam Merkezi’, ’Hobi Bahçeleri’, ’Engelsiz Çocuk ve Gençlik Parkları’, ’Portatif Yüzme Havuzları’, ’Evcil Hayvan Parkı’, ’Özgürlük Meydanı’, ’Gürle Çevre Düzenlemesi’, ’Mahalle Spor Tesisleri’, ’Kapalı Pazaryerleri’, ’Modern Taksi Durakları’, ’Modern Ulaşım Durakları’, ’Kırsal Turizm Kalkınma Projesi’, ’Antika Pazarı’, ’Cumhuriyet ve Uygarlık Kapaları’, ’Sanat Tırı’, ’Yunus Emre Kültür Merkezi’, ’Öğrenci Yurtları’ ve ’Hasta yakınları konuk evi’ projelerini tanıttı.
Nermin UÇTU / MANİSA, ()
FOTOĞRAF