MANİSA’da CHP’li Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Semih Balaban ilçe için ürettiği 35 projesini açıkladı. Engelsiz taksi, aşevi, spor kompleksleri ve kültür merkezlerinin yer aldığı projelerini halkla birlikte planladıklarını açıklayan Balaban, ilçede rakiplerinin olmadığını iddia etti.
CHP’li Şehzadeler Belediye Başkan Adayı olan eğitimci Semih Balaban 27 Ekim’den bu yana hazırlıklarını sürdürdüğünü söylediği 35 projeyi tanıttı. Proje tanıtım törenine CHP İl Başkanı Cahit Kaplan, Yunusemre Belediye Başkan Adayı Ali Arslan ve belediye meclis üyesi aday adayları katıldı.
Belediyeyi halkla birlikte yönetme sözü veren Balaban, “Şehzadeler Belediyesi’ni biz kazanırsak belediye kimsesizlerin kimsesi olacak” dedi.
Projeleri hakkında bilgi veren Balaban, ’Şehzadem Kart’ ismini verdikleri kartın dar gelirli vatandaşlara verileceğini ve bu kartla vatandaşların alışveriş yapabileceğini söyledi. Balaban, “Şehzadeler Belediyesi sınırları içinde bir aşevi yok, bunu biz yapacağız. Belediye konuk evi, mahalle sarayları, çok amaçlı belediye düğün salonları, belediye çocuk kreşleri, huzurevi, öğrenci yurdu, açık hava sahnesi, çocuk bilim ve deney merkezi, engelli sosyal merkezi, engelsiz parklar, engelsiz taksi hizmetlerini vatandaşlarımıza kavuşturacağız” dedi. Hayvanlar için de proje ürettiklerini ifade eden Balaban, evcil hayvanlar parkı kurarak hayvanlara klinik hizmeti ve otel hizmeti verileceğini dile getirdi.
MAHALLELERE SOSYAL MERKEZLER
Projeleri mahallelerde yaşayan insanlara danışarak hazırladıklarını dile getiren Balaban, vatandaşları spor ve sanat faaliyetleri ile buluşturacaklarını söyledi. Doğa sporları merkezi, tay park kurarak ilçeyi canlandıracaklarını dile getiren Balaban, “Spor ve sanat kompleksinin yanı sıra mahallelere çok katlı pazaryerleri, organik ürün pazarı kuracağız. Tüm mahalleleri gezdik ve vatandaşa yapacaklarımızı anlattık. Zaferi biz kazanacağız” diye konuştu.
Nermin UÇTU / MANİSA, ()
FOTOĞRAF