CHP'Lİ ALİ ARSLAN "GÜLER YÜZLÜ BELEDİYECİLİĞİ GETİRECEĞİZ" CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Yunusemre Belediye Başkan Adayı Ali Arslan, seçilmesi halinde güler yüzlü bir belediyecilik anlayışını hakim kılacağını söyledi.
Halkçı ve sosyal belediyecilik hizmetinden yana çalışmalarıyla her zaman kamuoyu ile birlikte olduklarını, onların talep ve sorunlarını dinlediklerini vurgulayan CHP Yunusemre Belediye Başkan adayı Ali Arslan, "İstişarelerde, onları ziyaret eden, esnafımıza günaydın, hayırlı işler temennilerini ileterek selam veren, onların mutluluklarına, acılarına, sevinçlerine ortak olan bir belediye başkanını arzuladıklarını gördük. Biz her şeyden önce belediyecilik hizmetini sunarken güler yüzümüzle onlara ulaşacak ve hizmetimizi, görevimizi yerine getireceğiz. Personelimizde aynı şekilde görevini yerine getirirken gülen yüzüyle bunu yerine getirecek. Değişik sebeplerden dolayı şayet personellerimizde bunu yerine getiremeyen varsa bu personelimizi motivasyon eğitimine tabi tutacağız. Vatandaşıyla kavga eden, vatandaşını itekleyen onu dışlayan, sorununa çözüm üretmeyen bir belediye olmayacak. Vatandaşımız hiçbir parti ayrımı yapılmaksızın karşısında sürekli Yunusemre Belediyesinin güler yüzlü, hoşgörülü ve sevgi dolu hizmetini bulacak. Güleryüz, hoşgörü, sevgi olduğu zaman tüm eksiklerin biteceğine inanıyoruz" ifadesinde bulundu.
Kent yaşamını daha güzel ve daha yaşanılır hale getirmeyi hedeflediklerini kaydeden Arslan, "Planlı bir kentleşmeyi şehircilik ve mimarlık kuralları ile ilkelerine bağlı kalarak kentin mimari, tarihsel ve kültürel dokusunu koruyarak geliştirmek başlıca amaçlarımızdan biri olacak. Cam gibi şeffaf ve halka rağmen değil halkla birlikte belediyecilik hizmetlerini Yunusemre ilçesine kazandırmayı kendilerine şiar edineceğiz. Hava, gürültü, su ve toprak kirliliğini ortadan kaldırarak çevre dostu bir Belediyecilik yönetimini Yunusemre ilçesinde hakim kılmayı hedefliyoruz" diye konuştu. FOTOĞRAF