MUĞLA’nın Marmaris ilçesinde, CHP’li Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali Acar, bir günde 4 köy gezerek incelemelerini sürdürdü.
CHP’li Marmaris Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali Acar, hafta sonunda Yeşilbelde, Karacasöğüt, Söğüt ve Taşlıca köylerini dolaşarak vatandaşlarla biraraya geldi. Gittiği 4 köyde vatandaşların isteklerini dinleyen Başkan Acar, sorunların çözümü için beraberindeki birim amirlerine talimat verdi.
Köy meydanlarında vatandaşa hitap eden CHP’li Başkan Ali Acar, “Biz 10 yıldır görevdeyiz. Toplum ve kamu yararının menfaatini gözeterek, elimizden geldiğince hizmet etmeye çalıştık. Şimdi tekrar yönetime talibiz. Herkes yaptıklarımızı görüyor. Gerçekleştirilmesi zor hatta imkansız vaatlere değil, güven duyduğunuz adaya oy kullanmanızı istiyoruz. Karar sizlerin. Dünyada eşi benzeri olmayan güzellikteki köyünüze sahip çıkın. Özgür iradenizle oy kullanın” diye konuştu. Marmaris köylerinde en büyük sorunun imar olduğunu söyleyen Başkan Acar, yol, su ve kanalizasyon problemlerinin bulunduğunu da hatırlatarak yeniden göreve geldiklerinde tüm bunların çözümü için çalışacaklarını ifade etti. Şahsi çıkarları uğruna, hazine, kamu, milli park, orman ve tahsisli arazilere göz dikmediklerini ileri süren Başkan Acar, “Yönetim felsefesi bu tarz olan insanlara da daha dikkatli bakmanızı istiyorum. Geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de başarının sonuçlarını görüp keyifle yaşayacağız” diye konuştu.
Karacasöğüt Köyü Muhtar Mustafa Balcı, daha önce listelediği sorunları yazılı halde Başkan Acar'a iletti. Listede diğer köylerle ortak olan imar ve kanalizasyon konularının dışında, 12 kilometrelik yolun ıslah edilmesi, çok amaçlı köy salonunun eksikliği ve köy içindeki bazı yolların aydınlatmadan yoksun olduğu için karanlıkta kalması sorunları da yer aldı. Başkan Acar, sorunların çözülmesi için harekete geçileceğini bildirdi.
Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS, ()
FOTOĞRAF