AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde CHP ilçe teşkilatının il genel meclis ve belediye meclisi üye adaylarının tanıtımı yapıldı.

CHP'nin Sandıklı seçim bürosunda dün akşam düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan CHP İlçe Başkanı Yusuf Öztürk, "Sandıklı'da bu dönem çok güçlü ve iddialıyız. Başkan adayımız da, il genel meclisi ve belediye meclisi üyesi adaylarımız da gerçekten sevilen, sayılan ve tanınan arkadaşlarımız" dedi.

CHP'nin sandıklı Belediye Başkan adayı Ahmet Özaydın da "Bir arada olursak, beraber olursak, birlikte yürürsek başarı var. Hep birlikte yürümek zorundayız. Hiçbirimiz CHP'den daha büyük değiliz. Bu ülkenin ezilenleri demokrasiye aç. Sömürülen kesimlerin CHP'ye olan umudunu karartmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. Bu nedenle CHP'nin yerel iktidarı için sokak sokak, ev ev çalışacağız" şeklinde konuştu.

BELEDİYE VE İL GENEL MECLİS ÜYELERİ

Konuşmaların ardından il genel meclisi adayları Recep Kartal, Ali Osman Yılmaz, Rahmin Orhan, Mustafa Kemal Yılmaz ile belediye meclisi adayları Raşit Güneş, Koray Taşdemir, Ahmet Sallı, Rıfat Yavuz, Ali Uslu, Nurettin Akgül, İsmail Çallıpınar, İbrahim Yıldırım, Ali Işıkoğlu, Mustafa Coşkun, Ziya Avcı, Yunus Başçiftçi, Tayfun Şeker ve kontenjan adayı Abdullah Güler ile Hatice Ermağan partililere tanıtıldı. (FOTOĞRAFLI)