CHP’li Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Semih Balaban ve Yunusemre Belediye Başkan Adayı Ali Arslan ile birlikte Manisa’ya hizmet sözünü taahhütname imzalayarak resmileştirdi.
Manisa’da seçim yarışına giren CHP’li Manisa Milletvekili Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Özgür Özel, Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Semih Balaban ve Yunusemre Belediye Başkan Adayı Ali Arslan, CHP İl Başkanlığı’nda toplantı yaparak taahhütnamenin altına imza attı. CHP’li Özel, imzaladıkları taahhütnamede esnafa, kadınlara, engellilere ve pek çok kesime yönelik sözler verdiklerini söyledi. İmzalanan taahhütnamenin diğer partilere de örnek olmasını isteyen Özel, “Halka hizmet sözümüzü havada bırakmak istemedik. Yapacaklarımızı resmileştirmek için bu taahhütnameyi imzalıyoruz. Seçildiğimiz takdirde taahhüt ettiklerimizi yerine getirmezsek yakamıza yapışın”dedi.
GENEL MERKEZ’E GÖNDERECEKLER
Taahhütnameyi okuyan Özel, “Belediyenin sahip olduğu bütün yetki ve kaynakları kent yaşamını daha kolay ve güzel hale getirmek, hızlı ve ucuz kent içi ulaşımı sağlamak, kadınların ve gençlerin istihdamına ve korunmasına yönelik özel önlemler almak, esnafın ve tüketicinin çıkarlarını koruyup geliştirmek, yoksulluğu kader olmaktan çıkarmak ve böylelikle herkesin varlık içinde, birlik içinde, özgür biçimde yaşayacağı bir kent kurmak için kullanacağıma şerefim üzerine söz veriyorum” dedi. Özel’in ardından Semih Balaban ve Ali Arslan da taahhütnameyi imzalayarak İl Başkan Vekili Mustafa Ada’ya teslim etti. Özel, imzalanan taahhütnamelerin CHP Genel Merkezi’ne gönderileceğini belirterek, taahhüt ettiklerini yerine getirmezlerse halkın kendilerinden hesap sormasını istedi.
Nermin UÇTU / MANİSA, () FOTOĞRAFLI