MHP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Kemal Çelik, Demre İlçesi'nde aday tanıtım toplantısına ve seçim bürosunun açılışına katıldı.

MHP Demre seçim bürosu, düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine, MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Kemal Çelik, MHP Demre İlçe Başkanı Alim Atabey, MHP Demre Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım ve çok sayıda vatandaş katıldı. Miting havasında geçen açılış ve aday tanıtım toplantısında konuşan Demre Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım, halkın görev vermesi halinde Demre'yi köy görüntüsünden, sürekli beton dökülen bir kent olmaktan kurtaracaklarını söyledi.

BİZE ACEMİ DİYENLERİ DEMRELİLER BİLİYOR

Kendisine acemi, çırak gibi yakıştırmalar yapıldığına işaret eden Yıldırım, "26 yıllık eğitimci ve okul müdürüyüm. Yöneticilikte herkesten ustayım. Ancak yalanda, dolanda, çalmada, çırpmada usta değilim. Bize acemi diyenlerin özelliğini Demreliler biliyor" dedi.

ÇELİK'TEN HAVALİMANI SÖZÜ

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik ise Demre'nin siyasi yaşamımda çok önemli bir yeri olduğunu söyledi. Antalya'yı ve Demre'yi işine bilen belediye başkanlarına emanet etmek için eski yol arkadaşlarının Demre'de kendisine destek verdiğini belirten Çelik, "Bize göre verdiğiniz takdirde, Kaş ve Demre'de bir bölgeye havalimanı yapacağız. Batı Antalya'nın yaş sebzesini kargo uçaklarıyla ihraç edeceğiz. Bölge çiftçisinin yüzünü güldüreceğiz. AK Parti adayı Menderes Türel, CHP adayı Mustafa Akaydın'ın yaptıklarını gördünüz. İkisi de Antalya'yı borç batağına sürükledi. Antalya talan edilirken, seslerini çıkarmadılar. 30 Mart'ta Antalya'da, Demre'de MHP'nin bayrağı dalgalanacaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından MHP Demre Seçim Bürosu'nun açılışı yapıldı. (FOTOĞRAFLI)