MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, Seçim Ofisi'nde Asenalarla bir araya gelerek, projelerini ve saha çalışmalarını anlattı.

Sabah kahvaltısı etkinliğine Kemal Çelik'in yanı sıra, MHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cengizhan Gököz, MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şaban Öztürk, MHP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalya Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Uysal, MHP Antalya Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu, MHP Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Saraç ve çok sayıda kadın katıldı.

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin kazanılmasında kadınların rolünün büyük olacağına inandıklarını belirten Kemal Çelik, şunları söyledi:

“Hemşerilerimiz değişim istiyor. Birbirimize sahip çıkarak, bu değişimi sağlayacağız. Bu konuda kadınlarımıza da büyük görev düşüyor. Durmaksınız çalışmalıyız. Aday biz değil, sizlersiniz. Çocuklarımızın geleceği için, ülkemiz için hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız. 4 mevsim tarımla, 4 mevsim turizmle dört dörtlük Antalya'nın temelini hep birlikte atacağız."

'GÖKÖZ, HAKKI HUKUKU BİLEN BİR İSİM'

Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cengizhan Gököz'ün hemşerilerinin takdir ettiği bir isim olduğunu vurgulayan Çelik, “Gököz seçildiği takdirde Muratpaşa'nın çehresini değiştirecek, hak, hukuk bilen bir isimdir. Adaylarımızın tümü de toplumu kucaklayan, sorunları çözüme kavuşturabilecek isimlerden oluşuyor" dedi.

MHP'li kadınlar Çelik'e üzeri işlemeli seramik bir tabak hediye etti. (FOTOĞRAFLI)