ÇANAKKALE’nin Çan ilçesinde Fatih ve Atatürk Mahallesi’nin kesiştiği yere inşa edilen Nadir Pazarbaşı Düğün Salonu ile Mahalle Konağı törenle hizmete girdi.
Çan Belediyesi tarafından tamamlanan iki projenin Çan halkının hizmetine sunulduğunu kaydeden AK Parti’li Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Nadir Pazarbaşı Düğün Salonu ve Mahalle Konağı’nın açılışını yaptı. Açılış törenine Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Çan Belediyesi’nin kaliteden ödün vermeden, ilçenin dört bir yanına hizmet götürdüğünü vurgulayan Başkan Abdurrahman Kuzu, Mahalle Konağı’nın Çan ilçesi için bir ilk olduğunu dile getirdi. Fatih ve Atatürk Mahalle muhtarlıklarının Mahalle Konağı’ndan hizmet vereceğini belirten Başkan Kuzu, katılımları için vatandaşlara teşekkür ederek, “Biz söz verir, yaparız. Temeli atar, binayı dikeriz. Öyle bir işi yıllarca süründürmeyiz. Beş yıldır Çan Belediyesi’nin yaptığı projeleri herkes konuşuyor. Çan Belediyesi düğün salonumuz da açıldığı günden bugüne kadar birçok etkinlik düzenlendi, şehir dışından misafirlerimiz gelerek, çok beğendiklerini belirtti. Kaliteli hizmet, sadece zenginin değil, herkesin hakkıdır” diye konuştu. Kuzu, düğün salonu fiyatlarının diğer salondaki kadar ucuz olacağını vurgulayarak, “Zengini fakiri tüm hemşerilerimiz burayı rahatlıkla kullanabilecek. Aynı zamanda bu salon bir etkinlik merkezi olarak hizmet verecek” dedi. Açılışın ardından katılımcılara pilav-ayran ikramı yapıldı
Şaban KARAKAYA / ÇAN () Fotoğraflı