MURATPAŞA Belediyesi'nde Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde süpürgeci olarak çalışan Ayşe Çatallı, içinde 450 TL nakit para ve kredi kartlarıyla bulduğu cüzdanı, sahibi Yasemin Kabak'a teslim ederek dürüstlük örneği sergiledi.

Ayşe Çatallı, Doğuyaka Mahallesi 1212 Sokak'ta süpürge yaparken yolda bir cüzdan bulduğunu, cüzdanın içindeki bilgilerden sahibi Yasemin Kabak'a ulaştığını kaydetti. Cüzdanda 450 TL para ve kredi kartı olduğunu kaydeden Ayşe Çatallı, cüzdanı Temizlik İşleri Müdürü Yakup Sencer'e teslim ederek sahibine ulaşmasını sağladığını belirtti.

HALA DÜRÜST İNSANLAR VAR

Yakup Sencer, Doğuyaka Mahallesi Muhtarlığı önünde Ayşe Çatallı ve Yasemin Kabak'ı buluşturdu. Bir tutanak hazırlayarak süpürgeci Ayşe Çatallı'nın Yasemin Kabak'a cüzdanı teslim etmesini sağlayan Sencer, Çatallı'nın sergilediği örnek davranışın ödüllendirilmesi için Muratpaşa Belediye Başkanlığı'na teklifte bulunacağını kaydetti. Cüzdanına kavuşan Kabak ise “Çok mutlu oldum. Hala böyle dürüst insanların yaşadığını görmek çok güzel. Ayşe Çatallı'ya çok teşekkür ediyorum" dedi. (FOTOĞRAFLI)