BUCASPOR'DA RECEP ŞOKU BUCASPOR'un son haftalarda orta sahadaki en etkili oyuncularından Recep Niyaz, Adana Demirspor'a karşı kadroda yer almadı. Hafta içinde Taylan ve Batuhan'la birlikte U-19 Milli Takımı'nın Slovakya ile oynadığı hazırlık karşılaşmasının kadrosuna davet edilen Recep'in gribal enfeksiyona kapılması nedeniyle 18'e alınmadığı öğrenildi.
SARI-lacivertlilerde sağ bek Okan ve stoper Hakan Çinemre, Ümit Milli Takım'ın 5 Mart Çarşamba günü Yunanistan ile oynayacağı 2015 U21 Avrupa Şampiyonaları Elemeleri 7. Grup maçının aday kadroya dahil edildi. Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Ercan, protokol tribününden müsabakayı takip etti. Yaklaşık 3 bin Buca taraftarı tribünde yer alırken, 200 kadar Adana Demir taraftarı takımlarını yalnız bırakmadı.
Fırtına'da geçen haftaki Denizlispor sınavında sakatlanan stoper Luiz Henrique'nin yerine Taha Can ilk 11'de görev aldı. hasta olan Recep'in yokluğunda Kanadalı golcü Ricketts şans buldu. Yasin ve Mehmet İncebacak yedek soyundu. İyileşen Nsaliwa ve Volkan 18'de yer bulamadı. Konuk ekipten Onur Tuncer eski takımına karşı mücadele etti.