BUCA Ufuk mahallesi Üzümlü Derneği Lokali’ndeki toplantıda buluşan MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer ve MHP Buca Belediye Başkan Adayı Levent Çizmeli ve MHP Milletvekili Oktay Vural, MHP İl Başkanı Necat Karataş ile MHP Buca İlçe Başkanı Ali Karakuş Bucalılardan oy istedi.
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, vatandaşları oy verirken iki kez düşenmesini istedi, “Türkiye kayınbirader, enişte ve bacanaklar tarafından yönetiliyor” dedi.
MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer ise rakiplerinin vatandaşı ikna çabalarına vurgu yaparak “İzmir’deki insanları nasıl ikna ederiz dediler. İstanbul’dan ve Amerika’dan siyaset mühendisleri getirdiler. Siyaset mühendisleri de dediler ki, “Bazı yerlere giderken yakanıza bayrak takın bazı yerlere giderken de takke takın, İzmirli insanları böyle ikna edersiniz. Ufuk Mahallesi’nde söyleyeyim, bir şey yapmanıza gerek yok. Bu insanlara gönlünüzü açın, delikanlı gibi konuşun, başka bir şey yapmanıza gerek yok” diye konuştu.
Seçmen gezilerinde adayları yalnız bırakmayan MHP İl Başkanı Necat Karataş da ilçelerde ve büyükşehirde adaylarını nasıl tespit ettiklerini anlattı. Karataş, “Temiz siyasetle halkımıza hizmet etmeli düşüncesiyle yola koyulduk. Üretken belediyecilik anlayışıyla görev yapacak, hizmeti götürürken insan ayırt etmeyen, yana yandaşa değil; herkese hizmet götüren belediye başkanlarımız olsun dedik. Teşkilatlarımızla ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin değerli büyükleriyle konuşarak adaylarımızı tespit ettik. Büyükşehir adayımız ve İlçe belediye başkan adaylarımız da ilkeli, dürüst ve hizmeti nasıl götürebileceğini bilen kişiler olarak ortaya çıktılar” dedi.
MHP Buca Belediye Başkan Adayı Levent Çizmeli ise “İçinizden Biri” sloganıyla yola çıktığı başkanlık yarışında, “Biz insana değer veriyoruz ve insana hizmet edeceğiz” dedi.
İZMİR ()
foto