İZMİR’de AK Parti Gaziemir Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı İsmail Akdağ hem görevinden hem partisinden istifa etti. Akdağ, “Bu partide adalet kalmamış sadece kalkınma var” dedi.
AK Parti’de listelere ilk tepki Gaziemir’den geldi. AK Parti Gaziemir eski İlçe Başkanı ve SKM Başkanı İsmail Akdağ, hem görevinden hem partiden istifa etti. Akdağ, “Ben İzmir’de 12 yıldır bu partinin çeşitli kademelerinde, emektarı olarak mücadele ettim. Gayret gösterdim. Bazı oluşumdan rahatsızdım. Yapılanlardan rahatsızım. Siyaset bir ekip işi. İnsanla yapılan bir şey. Yapılan yanlışları görmezden gelemezdim” dedi.
Uzun yıllar Gaziemir’de siyaset yaptığını belirten Akdağ, “Kavgasız gürültüsüz işi götürmeye çalıştım. 7 seçimi burada geçirdim. 2011’de partimizi ilçemizde birinci yaptık. İl yönetim kurulu üyeliği yaptım. Bir emekçiyim ama emeğe saygı teşkilat noktasında gösterilmiyor. Bu partide sadece isminde adalet var. Adalet gitmiş kalkınma kalmış. Ben sıradan bir insan değilim. Onurumla şerefimle dik durdum. Bu rahatsızlıkları adayımla paylaştım. O da ilçeyi bilmediği için bir şey söyleyemedi. Farklı noktada hareket ettiler. Bana teklif edilen dördüncü sırayı kabul etmedim. Bugün ilk üçteki insan benim için önemli. Yedi yıl ilçe başkanlığını yapmış insan büyükşehir noktasında temsil edilmesine izin verilmiyorsa burada sıkıntı vardır. Bu işte emek kesinlikle düşünülmüyor. Adalet kalmamış. Hep fedakarlık ettim. Bunun karşılığı bu olmamalıydı” dedi.
Elif DEMİRCİ / İZMİR, ()
FOTOĞRAF