BORNOVA Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Ege Üniversitesi MÖTBE Prof. Dr. Yusuf Vardar Kültür Merkezi’nde, Dilek Türkan’ın konuk sanatçı olarak katıldığı, “Sadi Hoşses Eserleri’ konseri verdi.
Bornova Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun 2014 yılı ilk konseri büyük ilgi gördü. Şef Sami Büyüköztekir yönetimindeki TSM Korosu’nun konuk sanatçısı Dilek Türkan oldu. Dinleyiciler Ege Üniversitesi MÖTBE Prof. Dr. Yusuf Vardar Kültür Merkezi’ni doldurdu. İncesaz Grubu’nun bazı albümlerinde yaptığı solistliğin yanında kendisine ait Türk müziği albümleriyle de dikkat eçen Dilek Türkan, birbirinden güzel eserlerle dinleyicileri mest etti. 91 kişilik Bornova Belediyesi TSM Korosu’yla birlikte de şarkılar söyleyen Dilek Türkan’a salonu dolduran izleyiciler de eşlik etti.
Bornova Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun her konserinin büyük bir beğeniyle izlendiğini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Koromuz gerçekten büyük bir özveriyle çalışıp çok güzel konserler yapıyorlar. Biz de Bornova Belediyesi olarak kendilerine tüm altyapı imkanlarını sunuyoruz. İlçemizdeki sanata ve kültüre yönelik hizmetlerimizin çok büyük talep var. Biz de halkımızın bu isteklerini karşılamak için çalışıyoruz” dedi.
FOTOĞRAF