Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu, “Tom, Dick ve Harry” oyunuyla yine tiyatroseverleri büyüledi.
Bornova Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki gala gecesinde İzmirli tiyatroseverleri buluşturan BBŞT, komedi tufanı kopardı. Her Cuma ve Cumartesi günleri saat 20.00’de seyirciyle buluşmaya devam edecek oyunda Tom ve Linda çiftinin başına gelenler mizahi bir dille anlatılıyor. Hakan Taner Yıldırım'ın yönettiği oyunda yeni kurulan tiyatro müdürlüğüne atanan Murat Niyazi Emre başrolü üstleniyor.
BBŞT oyuncularının rol aldığı “Tom, Dick ve Harry” oyununu İzmirli tiyatroseverlerle birlikte izleyen Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, “Arkadaşlarımızın bu oyunda gösterdiği performans, 20 yılı aşkın süredir bu işe emek veren oyuncularımızın birikimlerinin ne kadar değerli olduğunu gösteriyor. Sahnedeki içtenlikten ve samimiyetten hepimiz büyük bir keyif aldık. Tüm ekibi kutluyorum” dedi.
Başkan Sındır, BBŞT’nin sadece profesyonel kadro oyunlarıyla değil, kursiyerlere verdiği eğitimlerle de kültür ve sanat hayatına büyük bir katkı yaptığını söyleyerek, “Kursiyer oyunlarımız da büyük ilgi görüyor. İzmirlileri verilen eğitimlerin ardından sahnelenen bu oyunları da izlemeye davet ediyorum” dedi.
İZMİR ()
foto