BODRUM Gezi Dayanışması Platformu, 30 Mart’taki yerel seçimlerde, bağımsız belediye başkan adayı Serap Kalkan’ı destekleyeceklerini açıkladı.
Bodrum Gezi Dayanışması Platformu Mendirek Park’ta yaptığı ve yaklaşık 80 destekçisinin katıldığı açık hava toplantısında 30 Mart’taki yerel seçimlerdeki belediye başkan adaylarının üyeri bağımsız aday Serap Kalkan olduğunu duyurdu.
Yerel seçimlere bağımsız olarak katılacağını açıklayan 50 yaşındaki bir çocuk annesi Kalkan’ın konuşması sık sık “Birleşe Birleşe Kazanacağız”, “Bu Daha Başlangıç, Direne Direne Kazanacağız” sloganları ile kesildi. Kalkan konuşmasında Bodrum’un sorunlarını bildiklerini blirtip, “2 bine yaklaşan platform gönüllüsü ile yerel seçimlerde aday olarak bu sorunlara mutlak çözüm getireceğiz. Bir ağaç ile başlayan mücadeleyle bir araya gelip tanışan, haklılığıyla güçlenen bu halk kendi bölgesinde kendi sorunlarınını çözeceğine inanarak yola çıktı. Aynı heyecanla haklarımızı haklılığımızı yüksek sesle bağırırken artık eyleme geçip yönetime ve çözüme talibiz. Bodrum’un sorunlarını ve çözümlerini biliyoruz. Nasıl yaşamak istiyorsak bundan sonra biz karar vereceğiz. Bunu da başaracak güçteyiz” dedi.
Yaşar ANTER / BODRUM, () Fotoğraflı