CHP Antalya Konyaaltı İlçesi'nin belediye başkan adayı olarak açıklanan Muhittin Böcek, eşi Havva Böcek ile geldiği belediye binasında partililer ve personel tarafından coşkulu şekilde karşılandı. Başkan Böcek, dördüncü dönemde aday gösterilmenin gururunu yaşadığını söyledi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in, partisi CHP'den tekrar aday gösterilmesi dolayısıyla, partililer ve belediye çalışanları sevinç gösterisi yaptı. Belediye binası önünde bir araya gelen partiler ve belediye çalışanları, Başkan Böcek'i davul ve zurnalar eşliğinde karşıladı. Seçim çalışmalarını yürüttüğü otobüsle belediye binasına gelen Başkan Böcek, eşi Havva Böcek ve oğlu Gökhan'la vatandaşları selamladı. Başkan Böcek, adaylığının açıklanması nedeniyle adak kestirdi. Başkan Böcek, eşi Havva Böcek ile belediye binası önünde kurulan sahneye çıkarak kendisini karşılamaya gelen partililere seslendi.

18 Nisan 1999'dan itibaren kendisini sevenlerin desteğiyle bugünlere geldiğini aktaran Başkan Böcek, hemşerilerinin desteğiyle 15 yıldır görev yaptığını ifade etti. Başkan Böcek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere, genel başkan yardımcıları, MYK ile parti meclisi üyelerine ve Antalya il örgütüne ve kendisine destek veren vatandaşlara teşekkür ettiğini dile getirdi.

Partisinin merkez yönetim kurulunda oy birliğiyle tekrar adaylığı yönünde karar alındığını anlatan Böcek, “4'üncü dönem Türkiye'de bulunduğu ilde ya da ilçede aday olmak çok kolay değildir. Üç dönemdir azim ve kararlılıkla sadece hizmet için sizlerin desteğiyle bugünlere gelmiş bir arkadaşınız olarak bugün bu gururu yaşıyorum" dedi. Kendisine destek olmayanlara ve belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayanlara kırgın olmadığını belirten Başkan Böcek, “Köylerimiz Konyaaltı İlçesi'nin mahallesi oldu. 39 mahallede, ilçemizde herkesle hep birlikte yine Konyaaltı kazanacak, Cumhuriyet Halk Partisi kazanacak" diye konuştu.

Yerel seçimlere 47 gün kaldığını hatırlatan Başkan Böcek, “Tekrar aday olduğum için sevgili Konyaaltı halkına çok teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Böcek daha sonra seçim otobüsüyle ilçede dolaşarak vatandaşları selamladı. (FOTOĞRAFLI)