TÜRKİYE’nin önde gelen otomotiv perakendecilerinden Birmot’un İzmir şubesi, 2013 yılında bölgenin en çok Fiat markalı araç satan bayisi oldu.
Geçen yıl 1 milyon TL’lik yatırımla yenilenen ve toplam 6 bin 215 metrekarelik alanıyla müşterilerine hizmet veren Birmot İzmir; 2 bin 400 adet sıfır, 900 adet ikinci el Fiat markalı araç satışı ile 2013 yılını İzmir’in lideri olarak kapattı. Türkiye’de Yeni Fiat 500 L’yi en çok satan bayi olan Birmot İzmir, aynı zamanda 19 bin adet servis bakım sayısı ile de bölgenin en yüksek araç girişini sağladı.
Birmot İzmir Şube Müdürü Mürsel Yakut, “Fiat’ın yeni modeli 500 L, tüm Türkiye’de çok yoğun talep görüyor. İzmir de bu talebin en fazla karşılandığı bayi olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Geçen yıl yenilenen İzmir Şubemiz ile her geçen gün hızlı bir ivmeyle büyümeye devam ediyoruz. Hedefimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da müşteri memnuniyeti araştırmalarında başarılar elde etmek” dedi.
2013 Yılında, 9 milyon 750 bin TL’lik ciroya ulaştıklarını belirten Şube Müdürü Mürsel Yakut, “Satış ve satış sonrası hizmetlerdeki iddiamız büyük. Verdiğimiz hizmeti her geçen yıl daha iyiye taşımak adına çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. 2014 yılında daha büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum” diye konuştu.
FOTOĞRAF